Οι pastry chefs των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχουν φορέσει τους σκούφους τους και δημιουργούν γλυκά που όλοι αγαπούν και όλοι θέλουν να έχουν στα καλέσματα και στα γιορτινά τραπέζια τους.

Λαχταριστοί κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο γάλακτος και ολόκληρα αμύγδαλα συναγωνίζονται στη νοστιμιά τα διάσημα μελομακάρονα με αλεύρι από ελληνικό σιτάρι, άριστης ποιότητας, κανέλλα Κεϋλάνης και μοσχοβολιστό θυμαρίσιο μέλι, ενώ οι τραγανές δίπλες κερδίζουν τις εντυπώσεις με την λεπτότητα της γεύσης τους και τη φινέτσα της εμφάνισής τους.

Εκτός όμως από τα παραδοσιακά γλυκά, στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, τις γιορτές όλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τα αφράτα πανετόνε με την κλασική ιταλική συνταγή και νέες γεύσεις με γέμιση μπισκότο OREO και επικάλυψη λευκής σοκολάτας και σοκολάτας γάλακτος, τους Χριστουγεννιάτικους κορμούς, με γέμιση από σοκολάτα ή κάστανο, την αξέχαστη πουτίγκα αλλά και τα επικά σοκολατένια μελομακάρονα που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr