Η ζεστή και φιλόξενη σάλα του Sale & Pepe φορά τα γιορτινά της και μάς προσκαλεί να την επισκεφθούμε για να δοκιμάσουμε τα νέα εορταστικά μενού συνοδεία εκλεκτών κρασιών από την βραβευμένη κάβα του εστιατορίου.

Οι υπέροχοι συνδυασμοί και οι γεύσεις βορειο-ιταλικής κουζίνας συνθέτουν ένα εορταστικό σκηνικό αντίστοιχο της ποιότητας του εστιατορίου που έχει συμπληρώσει 26 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

SALE & PEPE Χώρος slider

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς οι προτάσεις είναι ενδιαφέρουσες περιλαμβάνοντας ορεκτικά όπως η ανάλαφρη βελουτέ από κολοκύθα αρωματισμένη με τραγανό φασκόμηλο και μανιταράκια σοτέ, με Caspian Keta χαβιάρι Malossol, το ταρτάρ από φρέσκες γαρίδες με Tartufo Tuber Uncinatum και μικρή σαλάτα εποχής ή μπουκίτσες από buffalo mozzarella με χυμό τομάτας, ζεστή σαλάτα από κολοκυθάκια, τοματίνια Κρήτης, μαϊντανό και άγρια ρόκα κ.ά. Για κυρίως πιάτο επιλέγετε μεταξύ φιλέτου από μοσχάρι black angus alla wellington με πουρέ γλυκοπατάτας και μαύρη τρούφα και Casserole du Jour, ποικιλία από ψάρι ημέρας σοτέ με κυδώνια, γυαλιστερές, φρέσκιες γαρίδες, χταπόδι, χυμό από τοματίνια και κάππαρη ενώ για επιδόρπιο το λαχταριστό caldo freddo al cioccolato e menta με semifreddo αρωματισμένο με δυόσμο, καρδιά από σοκολάτα και ανανά, με ζεστή truffe chocolat πραλινάτα και fondant σοκολάτας από τη Nicaragua.

info
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ: 210 7234102
Μενού Παραμονής της Πρωτοχρονιάς: €65/άτομο
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό από τις 2 το μεσημέρι. Tο εστιατόριο θα είναι ανοιχτό τη Δευτέρα 2/1/2017 τις βραδινές ώρες.