Χρησιμοποιώντας φρέσκες πρώτες ύλες και αγνά υλικά, η ΒΕΝΕΤΗ προτείνει μια σειρά από απολαυστικές γευστικές προτάσεις για τις γιορτές. Εκτός φυσικά από τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες, θα βρείτε κουραμπιέδες mousse chocolat με γέμιση σοκολάτας, αλλά και κουραμπιέδες με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος. Η ποικιλία από μελομακάρονα εμπλουτίζεται με μίνι μελομακάρονα και άλλες δημιουργικές συνταγές, όπως τα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας και τριμμένο φυστίκι Αιγίνης ή τα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και τριμμένο καρύδι.

Όσο για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ΒΕΝΕΤΗ υποδέχεται το 2020 με πολλές διαφορετικές βασιλόπιτες: βασιλόπιτα μακαρόν με γεύση ρόδι και επικάλυψη λευκής σοκολάτας, βασιλόπιτα κέικ με γεύση πορτοκάλι ή βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.
Την ποικιλία συμπληρώνουν η παραδοσιακή τσουρεκιού βασιλόπιτα με ζύμη από τσουρέκι και βασικά συστατικά το μαχλέπι και τη μαστίχα, η βασιλόπιτα «Αμυγδάλου» βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή βασιλόπιτας με κομμάτια αμυγδάλου και η Σμυρνέικη βασιλόπιτα βασισμένη σε παραδοσιακή σμυρνέικη συνταγή με κανέλλα, γαρύφαλο κα επικάλυψη μαρέγκας.

Στο κλίμα των ημερών και ο κορμός Αμυγδάλου με επικάλυψη σοκολάτας όπως και ο κορμός Swiss Roll με κρέμα Ζαμπαγιόνε και καραμελωμένα φιστίκια.