Tο Hard Rock Cafe Athens εμπλουτίζει την εορταστική του ατμόσφαιρα ενισχύοντας τα ειδικά menu των γιορτινών ημερών με μια σειρά από μοναδικά signature cocktails, σχεδιασμένα ώστε να δώσουν μια «έξτρα» δόση γιορτινού cheer στις εξόδους σας αυτές τις γιορτές!

Tα signature cocktails “Celebrate the Joy of the season” αποτελούν «πειραγμένες» εκδοχές κλασσικών και αγαπημένων cocktails τα οποία έχουν εμπλουτιστεί για να αποκτήσουν έναν πιο εορταστικό αέρα και ακόμα πιο πλούσιες γεύσεις. O λόγος για τα Pomagranate Cider Sangria, Rock House Rum Punch, Sparkling Mojito Royale, Rhythm & Rosé Mule και Maple Smoked Old Fashioned. Από την απλή sangria, που εμπλουτίζεται με ρόδι, μηλίτη και Bacardi Limon και το κλασσικό mojito που αναβαθμίζεται με Bacardi Premium Rum και prosecco έως και το παραδοσιακό mule που ενισχύεται με ροζέ Torres de Casa, αυτές τις γιορτές το Hard Rock έχει ένα cocktail για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Και μην ξεχνάτε, το Hard Rock Cafe Athens έχει ετοιμάσει για εσάς και special menus, τα οποία θα σερβίρονται καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών και τα οποία αποτελούν το ιδανικό pairing για τα “Celebrate the Joy of the season” cocktails. Eιδικά για την εορταστική περίοδο το Hard Rock Cafe Athens έχει φροντίσει για extra special εκπλήξεις και για extra special εορταστική μουσική υπόκρουση, με holiday DJ set στο ισόγειο και τον χώρο του αίθριου και live μπάντα στον 1ο όροφο του καταστήματος για την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για να καλωσορίσουμε το 2019 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

info
Αδριανού 52 , Μοναστηράκι, Τηλ. 2103245170, Τα εορταστικά cocktails “Celebrate the Joy of the season” θα διατίθενται μέχρι και τις 29/01.