Μέσα από μια 360ο καμπάνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος αξιοποιεί κάθε κανάλι επικοινωνίας της και αφηγείται ανθρώπινες ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι μια ευχή, μια συνάντηση, είναι η αγάπη που μας φέρνει όλους πιο κοντά. Η δύναμη της προσφοράς, που χαρακτηρίζει κάθε ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτυπώνεται στο τηλεοπτικό της σποτ, που αναδεικνύει τη μαγεία των γιορτών. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Είναι η χαρά να προσφέρουμε μαζί στους συνανθρώπους μας και να ζήσουμε #xristougennamazi!

Σε αυτό το πνεύμα, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει, για 8η συνεχόμενη χρονιά, τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων». Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά διαθέτει τρυφερά «Δώρα Αγάπης» σε επιλεγμένα καταστήματα, με την αγορά των οποίων η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει στην Τράπεζα Τροφίμων €2. Πρόκειται για μια ενέργεια που υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά, με τη διαφορά πως φέτος προσφέρει στους πελάτες ΑΒ τρία ξεχωριστά δώρα, κλεισμένα σε γιορτινά κουτιά, που μπορούν να τα προσφέρουν σε οποιαδήποτε επίσκεψη, να τα δωρίσουν σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή να τα αφήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων.

Όμως, η διάθεση για προσφορά δεν σταματάει εδώ! Με οδηγό το μήνυμα της καμπάνιας της «Χριστούγεννα Μαζί», η ΑΒ Βασιλόπουλος έδωσε μια διπλή υπόσχεση και στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η εταιρεία προχώρησε σε προσφορά τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όλα τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου που φιλοξενούνται στην Άνοιξη, τον Πειραιά, τον Κολωνό, την Πωγωνιανή, την Κόνιτσα, τη Χίο και τον Βόλο. Παράλληλα, μέσα από μία εθελοντική ενέργεια, οι άνθρωποι της ΑΒ διοργάνωσαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, με παραμύθια, δώρα και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, στο Κέντρο Ημέρας της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.