Κάθε χρόνο το Hilton Αθηνών βάζει τα γιορτινά του και υποδέχεται τη νέα χρονιά με δημιουργικά μενού και πολλές εκπλήξεις. Έτσι, και φέτος την Παραμονή των Χριστουγέννων, το εστιατόριο Βυζαντινό ετοιμάζει έναν υπέροχο εορταστικό μπουφέ με ζωντανή μουσική, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς προσφέρει ένα εξαιρετικό μενού 6 πιάτων που θα το απολαύσετε με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Την Ημέρα των Χριστουγέννων, η εορταστική διάθεση στο Hilton συνεχίζεται και το εστιατόριο Βυζαντινό οργανώνει μια εντυπωσιακή γιορτή για μικρούς και μεγάλους με ζωντανή μουσική, παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα και βέβαια με τον εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Chocolate-Spheres-

Όσο για το Galaxy Bar & Restaurant με τη μαγευτική θέα, εκεί ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου βάζει τις δικές του πινελιές δημιουργώντας εορταστικά πιάτα σε πολύ δημιουργικούς συνδυασμούς. Και επειδή μετά το δείπνο, η πρώτη νύχτα του χρόνου επιβάλλει χορό και ξεφάντωμα, ο DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα είναι εκεί και μέχρι το πρωί με τις καλύτερες μουσικές επιλογές. Οι μπουφέδες συνεχίζονται και την πρώτη μέρα του χρόνου στο εστιατόριο Βυζαντινό…

info
Μάθετε περισσότερα στο τηλ. 210 7281351.