Το Coyoacan Playa δίνει ραντεβού αυτό το καλοκαίρι στη Βάρκιζα, καλώντας μας να χαλαρώσουμε με βουτιές, καφέ ή φαγητό στην παραλία του Varkiza Resort.

Bohemian αισθητική και boho λεπτομέρειες συνθέτουν το σκηνικό στο Coyoacan Playa, που απλώνεται σε τρεις χώρους: στο lounge με τις μαξιλάρες και καναπέδες που προσφέρεται για καφέ, στην παραλία με τις ξαπλώστρες και στο stage όπου λειτουργεί το εστιατόριο. Σημειώνεται ότι τις βραδιές της Πανσελήνου, το εστιατόριο μεταφέρεται στην παραλία.

Στο μενού του εστιατορίου που δανείζεται το όνομά του από την γνωστή συνοικία της Πόλης του Μεξικό, ο σεφ Δημήτρης Φέτσης ετοιμάζει πιάτα με επιρροές από τη Λατινική Αμερική και βασικά υλικά το ψάρι και το κρέας. Στο μενού περιλαμβάνονται επίσης και κάποιες vegan επιλογές.

Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Coyoacan, περιλαμβάνονται και θεματικά parties, κάθε Τετάρτη σε εβδομαδιαία βάση. Κάθε Τετάρτη, για παράδειγμα, είναι προγραμματισμένο το event «Children of the Sun» με resident dj τον Pablo Fierro. Τις Πέμπτες στα decks βρίσκεται ο Christo Z, ενώ κάθε Σάββατο dj Akylla. Τις Κυριακές, σειρά έχει η afro house μουσική με τους Gypsy Soul και τη συμμετοχή των dj Angelo και dj Mike.

info
Coyacan Playa, Varkiza Resort, τηλ. 6948 668855.

Δείτε επίσης:
Cremeria Veneti: το νέο γαλακτοπωλείο της γειτονιάς

Hot Dogs & Bubbles: Πικνίκ στο Καστρί!

Bogan: Το Thama επιστρέφει στην Τήνο και μαζί του φέρνει μια vermuteria