Το νέο steakhouse Drakoulis Dry & Raw άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, επί της οδού Πεντέλης 1, στο νέο του σπίτι στην Κηφισιά.

Μετρώντας πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του κρέατος, ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στις νέες επιλογές πιάτων. Εκείνος και η ομάδα του υπόσχονται μια πρωτοποριακή ματιά στην κρεατοφαγική κουζίνα, αλλά και να γίνει το νέο Drakoulis Dry & Raw το επόμενο απόλυτo meat point.

Με το νέο υποκατάστημα της Κηφισιάς επεκτείνεται ένα project που στοχεύει στον συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας, σε ένα όμορφο περιβάλλον. Όπως και στο υποκατάστημα της Βούλας, έτσι και σε αυτό της Κηφισιάς έχει δοθεί σημασία στη λεπτομέρεια, με τους τοίχους βαμμένους σε dark τόνους, ωραία υφάσματα και underground αισθητική, ενώ ο χώρος ντύνεται μουσικά με ήχους ηλεκτρονικής μουσικής.

Πρωταγωνιστής, το φαγητό
Αν βρεθούμε εκεί, το μαγαζί μας προτείνει να ξεκινήσουμε με Japanese King crab tartare ή με crispy duck. Στη συνέχεια, να επιλέξουμε για κυρίως μια Tomahok ή ένα Japanese Wagyu tenderloin, και για το κλείσιμο, λαχταριστά γλυκά.

Μπορούμε να συνοδέψουμε το γεύμα μας με 9 hand crafted, πειραγμένα κλασικά cocktails, όπως τα Red Snapper, Brandy Crusta και Honeysuckle. Για τους φίλους του κρασιού, το εστιατόριο διαθέτει λίστα κρασιών από ΗΠΑ, Αργεντινή, Αυστραλία και Νότια Αφρική.

Περισσότερα όταν το επισκεφτούμε.

Info
Drakoulis Dry & Raw, Πεντέλης 1, Κηφισιά, τηλ: 2107548348, marketing@dsrg.gr

Δείτε επίσης:
Drakoulis Dry & Raw: Εστιατόριο, κλαμπ, κρεοπωλείο τρία σε ένα

Ο Δημήτρης Κατριβέσης στα εστιατόρια Drakoulis Dry & Raw

Νέο κατάστημα Δρακούλης στη Νέα Σμύρνη

Το άρθρο της εβδομάδας