Το γνωστό bar theatre Shamone, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο Γκάζι, απέκτησε ένα μικρό αδερφάκι στο Σύνταγμα, το Shamonette.

Μάλιστα το ολοκαίνουριο Shamonette λανσάρει ένα διεθνές επιτυχημένο concept, που συναντά κανείς στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, το «Sunday Drag Brunch». Πρόκειται για ένα concept που συνδυάζει τέχνη, διασκέδαση και απόλαυση και μπορεί να το αναζητήσει κανείς κάθε Κυριακή απόγευμα.

Το νέο δημιούργημα του Βαγγέλη Γερασίμου και Φώτη Σεργουλόπουλου προτείνει μουσική, show και comfort food δια χειρός Δημήτρη Δημητριάδη.

Η Δήμητρα Αντωνακοπούλου εμπνέεται και παρουσιάζει το “Rainbow Project Coctails” βάζοντας μία πολύχρωμη παλέτα στα ποτήρια της. Ο Δημήτρης Δημητριάδης επιλέγει ελληνικά finger food για όλες τις ώρες, όπως πίτσα, mini burgers και mini σουβλάκια, σαλάτες και γλυκά.

Κάθε μέρα από τις 18:00 ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 12:00 με brunch. Ιδιαίτερα η Κυριακή θα έχει φαντασμαγορικό ύφος εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά στην Αθήνα το Sunday Drag Brunch.

info
Νίκης 23, Αθήνα, τηλ. 210 3316158.