Τι και αν το καλοκαίρι μας άφησε; Η εποχή είναι ακόμη κατάλληλη για βραδινή έξοδο σε θερινό σινεμά, ειδικά αν αυτή συνδυάζεται με ένα μενού υψηλών αξιώσεων.

Στο θερινό σινεμά οι κλασικές επιλογές για φαγητό συνήθως είναι ποπ κορν, νάτσος με τυρί, τυποποιημένα σνακ, άντε και κανένα σάντουιτς σε λίγο πιο ενημερωμένες καντίνες. Αυτό ανατρέπεται τελείως στο Stellar, το pop up θερινό σινεμά που έχουν στήσει στο Γκάζι οι σεφ Πάνος Ιωαννίδης, Γιάννης Μαρκαδάκης και Δημήτρης Κοντόπουλος.

Οι τρεις σεφ φαίνεται ότι έχουν και κινηματογραφικές ανησυχίες, επιλέγοντας τις ταινίες που προβάλλονται ανά εβδομάδα και συνδυάζοντας τις με θεματικά μενού, εμπνευσμένα από την εκάστοτε ταινία που παίζει στις οθόνες. Πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ως θεατές δεν θα έχουμε ζήσει!

Το Stellart Street Food & Movies στεγάζεται στην ταράτσα του Τ16 στο Γκάζι, όπου ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, με τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ καθισμάτων όπως επιβάλλουν οι συνθήκες της εποχής. Το pop up θα συνεχιστεί μέχρι και τον Οκτώβριο, ενώ για τις ταινίες της εβδομάδας και το μενού που τις συνοδεύει, μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook.

Για να πάρετε μία γεύση, η εβδομάδα 10-15/9 ήταν αφιερωμένη στη Νέα Υόρκη και με τη σειρά προβάλλονταν οι ταινίες Breakfast at Tiffany’s (10-11/9), Ghost Dog (12-13/9) και Husbands and Wives (14-15/9). Όσο για το μενού με έμπνευση από τη Νέα Υόρκη, περιλαμβάνει Mango Bellini (ποτό καλωσορίσματος), γαρίδες cocktail, αλμυρή βάφλα με πάπια, μοσχάρι Yakitori και New York style πίτσα με πεπερόνι.

info
Τζαφέρη 16, Roof Garden, Γκάζι, Αθήνα, τηλ. 210 3422006.
Ώρα Προσέλευσης: 19:30-20:00 (Η προβολή και το σταδιακό σερβίρισμα του menu ξεκινά στις 20:30).
Εισιτήρια: €25 / άτομο (περιλαμβάνει 1 Welcome Drink, Menu 4 πιάτων & προβολή της ταινίας). Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας στα καταστήματα Public, στο tickets.public.gr και στην είσοδο της T16 πριν την προβολή (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας).

Δείτε επίσης:
Marmelada, το νέο healthy concept της Καλλιθέας

Le Pavillon: Το νέο εστιατόριο του Jean-Charles Metayer στην Αθήνα

Μία καντίνα για τυχερούς καλοφαγάδες άνοιξε στην Πάρνηθα