Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα κλασικά κεφτεδάκια; Μικροί και μεγάλοι, τα λατρεύουν και πλέον μπορούν να τα απολαύσουν και στη βόλτα τους και μάλιστα σε διαφορετικές εκδοχές.

streetball3

Ο λόγος για το νέο street food στέκι στο κέντρο της Αθήνας, που σερβίρει κεφτεδάκια σε διαφορετικές εκδοχές -από κρέας, ψάρι, λαχανικά και όσπρια-, σε αποκλειστικά ελληνικές συνταγές, για κολατσιό ή γεύμα, στο δρόμο ή στο γραφείο.

streetball2

Για αρχή στο Street Ball βρίσκουμε 6 διαφορετικά σφαιρίδια: μοσχαρίσιους κεφτέδες, κοτομπουκιές, ψαρομπουκιές, κολοκυθοκεφτέδες, τοματοκεφτέδες και ρεβιθοκεφτέδες, που μπορείτε να απολαύσετε ως σάντουιτς, μερίδα (με 4 τεμάχια) και μεγάλη μερίδα (8 τεμάχια), παρέα με συνοδευτικά και γαρνιτούρες της επιλογής σας. Δίπλα τους, σφαιρικά τηγανόψωμα γεμιστά με φέτα και δυόσμο, παστουρμά και μελιτζάνα, γραβιέρα και μέλι ή σπανάκι και για γλυκό, στρογγυλοί λουκουμάδες φυσικά.

streetball4

Στα συν ότι φαγητό και ροφήματα μπαίνουν σε βιοδιασπώμενες συσκευασίες και αν παραγγείλετε delivery, θα σας έρθουν με ξύλινα ποδήλατα της Coco-Mat. Περισσότερα για το street ball μόλις απολαύσουμε τα πρώτα κεφτεδάκια…

info
Βουλής 21A, Σύνταγμα, τηλ. 211 1111965.