Ένα νέο εστιατόριο με άρωμα θάλασσας έκανε την εμφάνιση του στον Βοτανικό και μας κίνησε το ενδιαφέρον. Το Ψάρι, με σήμα κατατεθέν το ζεύγος ψαριών που έχει ζωγραφιστεί στον έναν τοίχο του, σερβίρει θαλασσινούς μεζέδες, παρέα με κρασί, αποστάγματα και μπίρα, για εξόδους σαν σε νησί όλο το χρόνο.


Λαχματζούν με καπνιστό ψάρι, κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριές διάφορες και μαϊντανό


Χτένια ψητά

Όσο ο καιρός το επιτρέπει, συστήνεται να επιλέξετε την αυλή του, για να δοκιμάσετε, μεταξύ άλλων, εναλλακτικό λαχματζούν με καπνιστό ψάρι, κρεμμύδι, ντομάτα και πιπεριές, αλλά και γάρο ή αλλιώς μια αρχαία λιχουδιά από πολτοποιημένα παστά ψάρια, που μάλιστα τα εξήγαγαν από τα νησιά του Αιγαίου σε όλη τη Μεσόγειο.


Γάρος, λιχουδιά από παστά ψάρια που στην αρχαιότητα εξήγαγαν από τα νησιά του Αιγαίου σε όλη τη Μεσόγειο. Συνοδεύεται από κριτσίνια


Ντάκος με χαρουποκούλουρο, ντομάτα, μους φέτας, βασιλικό και βινεγκρέτ

Στο μενού βρίσκετε επίσης, ντάκο από χαρουποκούλουρο με ντομάτα, μους φέτας, βασιλικό και βινεγκρέτ, γούνα από σκουμπρί, χτένια, ποικιλία ξυδάτων θαλασσινών σε στρώμα από φακές beluga, καθώς και φιλέτο λαβράκι τυλιχτό σε ζυμάρι που συνοδεύεται από φύκια ζελέ και λαδολέμονο. Περισσότερες γευστικές λεπτομέρειες σύντομα, μόλις το επισκεφθούμε.


Σκουμπρί γούνα (λιαστό/καπνιστό και λίγο ψημένο)


Φιλέτο λαβράκι στο ζυμάρι ψητό που συνοδεύεται με φύκια ζελέ και λαδολέμονο

Ποικιλία ξιδάτων θαλασσινών πάνω σε φακές beluga, κρεμμύδι, πιπεριά και αγγουράκι τουρσί

info
Χαλκιδικής 52 & Κασσάνδρας 8, Βοτανικός, τηλ. 211 4159519.