Τοστάκι: αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας καθώς και μια εύκολη αλλά και αγαπημένη συνήθεια για μικρούς και μεγάλους. Για να το ετοιμάσουμε, χρειαζόμαστε μόνο δυο πράγματα: υλικά της επιλογής μας για να το γεμίσουμε και, φυσικά, διαλεχτό ψωμί!

Ας δούμε 2 ψωμιά που θα απογειώσουν το καθημερινό μας τοστάκι:

Καραμολέγκος 50-50
Αναβαθμίζει διατροφικά το ψωμί μας, χωρίς να του στερεί τη γεύση. Είναι η νέα πρόταση της μάρκας για ψωμί που συνδυάζει, με τον πλέον ισορροπημένο τρόπο, τα καλά από δυο «κόσμους». Την απόλαυση του λευκού σταρένιου ψωμιού, από τη μια και τα διατροφικά οφέλη που προσφέρει η ολική άλεση, από την άλλη.
Είναι φτιαγμένο από 50% αλεύρι λευκό σταρένιο και 50% αλεύρι ολικής άλεσης, αρμονικά ζυμωμένα μεταξύ τους, σε ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά γευστικό, που θα αγαπήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας.
Με πιο παχιές φέτες, για «γεμάτες» μπουκιές, αλλά και συσκευασία 2Χ Fresh Pack για πρακτικότητα και φρεσκάδα, μέχρι την τελευταία φέτα.

Καραμολέγκος Ψίχα Τοστ με Βρώμη
Μια νέα πρόταση από το Ψίχα Τοστ, το Ψίχα Τοστ με βρώμη και αλεύρι ολικής αλέσεως. Ένα ψωμί για τοστ με υψηλή διατροφική αξία, πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη, αλλά και με 30% φυσικό προζύμι! Με πλούσια γεύση, κρύβει μέσα του άλευρα ολικής άλεσης και είναι ιδανικό για κάθε αλμυρή ή γλυκιά επιλογή.
Το Ψίχα Τοστ προσφέρει τη βρώμη στα καλύτερά της και αναβαθμίζει την εμπειρία του ψωμιού χωρίς κόρα, για όλη την οικογένεια.

Και οι δύο αυτές σειρές φέρουν τη σφραγίδα της «Καθαρής Ετικέτας» (Clean Label), η οποία σηματοδοτεί ότι είναι παρασκευασμένα χωρίς Πρόσθετα, χωρίς Συντηρητικά, από 100% φυσικές πρώτες ύλες.