Δύο νέα μέλη υποδέχθηκε η οικογένεια Άλτις -το  Άλτις Παραδοσιακό και το Άλτις Χανιά Κρήτης (Π.Γ.Ε.)- που μας κερδίζουν με την ποιότητα και τη νοστιμιά τους.

To Άλτις υπογράφει δύο νέα Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα: Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό, με πλούσια, γεμάτη αρώματα γεύση από τις καλύτερες σοδειές της ελληνικής γης και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης (Π.Γ.Ε.) από εκλεκτές σοδειές της περιοχής.

Τα δύο αυτά ελαιόλαδα είχαμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε μέσα από τα υπέροχα πιάτα που ετοίμασε ο Χριστόφορος Πέσκιας ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Το δημοσιογραφικό γεύμα πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.