Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας ζητούν εύκολες λύσεις για τα γεύματά μας. Και αν αυτές οι εύκολες λύσεις είναι και πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, τότε αυτό είναι το καλύτερο. Η νέα σειρά προϊόντων από κοτόπουλο «Έτοιμα Ψημένα» ΠΙΝΔΟΣ αποτελεί την ιδανική και πιο νόστιμη επιλογή για τα καθημερινά μας γεύματα. Τα Έτοιμα Ψημένα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς συντηρητικά, από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, ενώ είναι έτοιμα σε λίγα μόλις λεπτά, προσφέροντας μια γρήγορη λύση για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.
Για την παραγωγή της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας στη νέα εξειδικευμένη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας Κοτόπουλου. Παράγονται με τη μέθοδο συσκευασίας (MAP) σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν την εξασφαλισμένη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση με την σφραγίδα ποιότητας που μόνο η ΠΙΝΔΟΣ μπορεί να παρέχει.

Τι θα βρείτε στα Έτοιμα Ψημένα ΠΙΝΔΟΣ;
Nuggets, cordon bleu, κοτομπουκιές πανέ και κοτομπουκιές ψημένες, φιλέτο στήθος, κροκέτες, προϊόντα φτιαγμένα από τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλου. Επιπλέον, η λίστα των προϊόντων συνεχίζεται με κεφτεδάκια, κοπανάκια ψημένα και παναρισμένα, φιλετάκια ψημένα και παναρισμένα, χειροποίητο μπιφτέκι, κινέζικη φτερούγα, φτερούγες BBQ, burger και γύρο κοτόπουλο.
Επιπλέον, πάντα πιστή στο όραμά της για μείωση του αποτυπώματός της στο περιβάλλον, η ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που χρησιμοποιεί συσκευασίες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet).

Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον.

Το άρθρο της εβδομάδας