Η νέα διαφημιστική καμπάνια των προϊόντων Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ κυκλοφόρησε και έχει ως πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Στη νέα καμπάνια, η Ισμήνη ισορροπεί ανάμεσα στις καθημερινές επαγγελματικές απαιτήσεις, του wellness και της προσωπικής ζωής με σύμμαχο τη σειρά Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ που καλύπτει τις ανάγκες της, κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, που συνδυάζει απόλυτα την απόλαυση!

Η σειρά Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες και απολαυστική γεύση. Γι’ αυτό και το νέο σλόγκαν που υπογράφει την καμπάνια εμμένει σε δύο και μόνο λέξεις: «Σκέτη απόλαυση»!

Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει 4 τηλεοπτικά σποτ, στα οποία πρωταγωνιστούν οι απολαυστικές Σοκολάτες, η αέρινη Μousse, το πλούσιο Ρόφημα Σοκολάτας και τα μοναδικά Γλυκαντικά Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει σοκολάτες, γλυκαντικά, ροφήματα, γλυκά, επιδόρπια, δημητριακά, μαρμελάδες και επιδόρπια ψυγείου.

Περισσότερα στο www.sweetandbalance.gr