Μετά τη χρήση φιαλών από ανακυκλωμένο πλαστικό, πρώτη η ΟΛΥΜΠΟΣ χρησιμοποιεί συμπιέσιμη φιάλη στα γάλατα με μη αποσπώμενο καπάκι, καθώς και συσκευασίες από ανανεώσιμες φυτικές πηγές, μειώνοντας τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα.

Η νέα φιάλη διατηρεί το περιεχόμενο ακόμη πιο ασφαλές. Μετά την ανάλωση του γάλακτος ο όγκος του απορρίμματος μειώνεται στο 50%, ενώ το μη αποσπώμενο καπάκι ανακυκλώνεται μαζί με το σώμα της φιάλης. Στη χρήση του το προϊόν γίνεται πιο εύχρηστο, καθώς το νέο καπάκι παραμένει συνεχώς πάνω στο μπουκάλι, χωρίς να αποσπάται και να λερώνει.

Η σημαντική αυτή περιβαλλοντική πρωτοβουλία της ΟΛΥΜΠΟΣ ξεκίνησε ήδη με το φρέσκο γάλα (επιλεγμένο & βιολογικό), και σταδιακά θα συμπεριλάβει και τις υπόλοιπες συσκευασίες. Η νέα συμπιέσιμη φιάλη με μη αποσπώμενο καπάκι, παίρνει τη σκυτάλη των καινοτομιών από την βιοπαραγόμενη φιάλη και τις φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό PET (r-PET), κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

* Η νέα φιάλη είναι διακριτή από τις ραβδώσεις που «τυλίγουν» το σώμα της, συμπιέζεται εύκολα, και συρρικνώνεται αμέσως.

Δείτε επίσης:

Γάλα πατάτας, espresso martini και pet friendly μαγαζιά στις 11 τάσεις του 2022

Πράσινη σαλάτα με kale, κορινθιακή σταφίδα και κουκουνάρια

5 γαστρονομικές τάσεις που ξεχωρίσαμε στα social media