Δοκιμάσαμε τα νέα αλειφόμενα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ με ολόκληρα κομμάτια φέτας και γιαούρτι. Τα προϊόντα κυκλοφορούν σε 3 γεύσεις, καλύπτοντας κάθε γούστο:

• φυσική γεύση
• με τομάτα- βασιλικό
• με καυτερή πιπεριά

Τα νέα spreads περιέχουν μόνο 16% λιπαρά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες. Εχουν ευχάριστη, αρωματική γεύση ενώ χάρη στην κρεμώδη υφή τους απλώνονται με ευκολία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για επάλειψη στο ψωμί, αλλά και ως συνοδευτικό στο φαγητό, σε σαλάτες καθώς και γενικά στη μαγειρική.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της Εταιρείας: «Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, στη ΔΩΔΩΝΗ αναπτύσσουμε συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και εισερχόμαστε σε νέες κατηγορίες για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους Έλληνες και διεθνείς καταναλωτές. Παραμένουμε συνεπείς στις αξίες που υπηρετούμε εδώ και μισό αιώνα και θέλουμε να δημιουργούμε εξαίρετης ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις. Έτσι, δημιουργήσαμε ακόμη ένα ξεχωριστό προϊόν, το ΔΩΔΩΝΗ Spread με βάση την αυθεντική Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, και πιστεύουμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία καθώς αποτελεί μία εντελώς ξεχωριστή γευστική εμπειρία».

Δείτε επίσης:

Τα τυριά των Άλπεων

Ρικότα, γκοργκοντζόλα και άλλα ιταλικά τυριά που αγαπάμε

Ελληνικά τυριά: 10 νόστιμοι τρόποι για να τα βάλετε στο τραπέζι