Μια 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η ELMAK, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011, έχει ήδη κάνει αίσθηση με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, που είναι ένα κι ένα για τις γιορτές!

novello1

Τα ροφήματα σοκολάτας “novello” κυκλοφορούν σε υπέροχες και πρωτότυπες γεύσεις. Δοκιμάσαμε τη σούπερ αρωματική σοκολάτα με τζίντζερ και κανέλα, που συνδυάζει την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση των δύο υλικών, αλλά και τη μοναδική σοκολάτα με 6 μπαχαρικά και τσίλι, που βασίζεται σε αυθεντική συνταγή των Μάγιας! Λατρεμένοι συνδυασμοί η σοκολάτα φουντούκι και η σοκολάτα μπισκότο. Αν πάλι αγαπάτε τις straight γεύσεις, επιλέξτε τη σοκολάτα bitter, που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και έντονη γεύση μαύρης σοκολάτας. Και για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, υπάρχει το ρόφημα σοκολάτας με στέβια και φρουκτόζη, που συνδυάζει τα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά του κακάο με τα χαμηλά σάκχαρα από το φυτό Stevia.

novello2

Δύο κουταλιές της σούπας και μια κούπα γάλα αρκούν για να σας φτιάξουν τη διάθεση στις γιορτές. Κυκλοφορούν σε επιλεγμένα delicatessen.

info
Περισσότερα: τηλ. 210 8950340, www.elmak.gr & www.novello.gr