Συγκεκριμένα, το προϊόν που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα, το οποίο βραβεύτηκε με 2 χρυσά αστέρια, ξεχωρίζοντας για την υψηλή ποιότητα και γεύση του. Επιπλέον το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη- Βανίλια και το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη βραβεύτηκαν με 1 χρυσό αστέρι. Η νέα σειρά των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d αποτέλεσε το μοναδικό προϊόν στο είδος του που διακρίθηκε παγκοσμίως στον διαγωνισμό, στην κατηγορία “Products Alternative to Dairy”.

H νέα σειρά φυτικών επιδορπίων παράγεται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση την βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού, ενώ δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά. Αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν εξαίρετης ποιότητας, η οποία διέπεται από τα πιο αυστηρά πρότυπα και είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά. Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό.

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων και ποτών.