Αυτό το καλοκαίρι δεν θα πούμε το ψωμί ψωμάκι, αλλά «Ψωμί Ξανά», αφού, ο Καραμολέγκος φρόντισε να δημιουργήσει την ομώνυμη σειρά με ψωμιά του τοστ, που ενώ είναι κατάλληλα για όσους προσέχουν τη γραμμή τους και ακολουθούν συγκεκριμένες διατροφές, παραμένουν το ίδιο γευστικά.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά «Ψωμί Ξανά» αποτελείται από τρεις διαφορετικές επιλογές. Τα ψωμιά του τοστ Slim Toast, Protein και Χωρίς Προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη.

Slim Toast: Καλή επιλογή για όσους θέλουν να απαλλαγούν από κάποια κιλά, αφού βοηθά να τηρήσουμε μια διατροφή με μειωμένες θερμίδες. Περιέχει γλυκομαννάνη, μια φυτική υδατοδιαλυτή ίνα που απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού. Έτσι, καταναλώνοντας μία φέτα 30′-40′ πριν από κάθε γεύμα, σε συνδυασμό με δύο ποτήρια νερό, αισθανόμαστε πιο χορτάτοι, για περισσότερη ώρα και τρώμε μικρότερη ποσότητα φαγητού.

Protein: Για όσους έχουν βάλει την άθληση στη ζωή τους ταιριάζει γάντι στις διατροφικές τους απαιτήσεις. Κάθε δύο φέτες περιέχουν 9.6 γρ. φυτικής πρωτεΐνης, δηλαδή το 20% της Προσλαμβανόμενης Ποσότητας Αναφοράς, αλλά και 30% λιγότερους υδατάνθρακες, σε σχέση με τα λευκά σταρένια ψωμιά.

Χωρίς Προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη: Αν προσέχετε να μην τρώτε καθημερινά πολύ αλάτι και ζάχαρη, τότε η συγκεκριμένη επιλογή θα σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο. Με περιεκτικότητα 0,006 γρ. αλατιού και 0,3 γρ ζάχαρης ανά φέτα, είναι ειδικά σχεδιασμένο και ζυμωμένο για μια τέτοια διατροφή, ενώ παραμένει νόστιμο και αφράτο.

Δείτε επίσης:

Η νέα «Καθαρή Ετικέτα» του Καραμολέγκου: «Ξέρεις να διαβάζεις; Ξέρεις να τρως!»

Νέο ψωμί σε φέτες με 5 δημητριακά ολικής

Μήπως ψήνετε -κι εσείς- λάθος το τοστ σας όλα αυτά τα χρόνια;