Ο Εμπορικός Διευθυντής της Κρητών ARTος ξεδιπλώνει τη φιλοσοφία της εταιρείας, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο υψηλή ποιότητα – παράδοση – τεχνογνωσία.

Πόσα προϊόντα αρτοποιίας παράγει η Κρητών ARTος;
H Κρητών ARTος είναι βιομηχανία παραγωγής αρτοσκευασμάτων στις παρακάτω κύριες κατηγορίες προϊόντων: Παραδοσιακά κρητικά παξιμάδια, μίνι παξιμάδια με γεύσεις, μίνι κριτσίνια με γεύσεις (Μικιό) & σνακ αρτοποιίας, παραδοσιακά βουτήματα & κριτσίνια, σάλτσα για ντάκους.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε είναι αποκλειστικά από την Κρήτη;
Η βασική καινοτομία των προϊόντων μας εντοπίζεται στη χρήση αποκλειστικά αγνών, φυσικών συστατικών για την παραγωγή τους. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι 100% φυσικές και προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Κρήτη.

W02A3727

Πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παράδοση στην ανάπτυξη των προϊόντων σας;
Όλα μας τα προϊόντα βασίζονται σε παραδοσιακές κρητικές συνταγές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σύγχρονης διατροφής. Πρόκειται για ένα «πάντρεμα», θα λέγαμε, των παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της Κρήτης με νέες γευστικές προτάσεις και ιδέες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

Ποιο είναι το best seller σας και πού βρίσκουμε τα προϊόντα σας στην Ελλάδα;
Όλα τα προϊόντα μας έχουν σημαντική αποδοχή από τους καταναλωτές, χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις. Αν ξεχωρίσουμε κάποια, θα σας έλεγα ότι η κατηγορία των μίνι παξιμαδιών με παραδοσιακές γεύσεις επιδεικνύει μια ιδιαίτερη δυναμική. Τα προϊόντα μας τα βρίσκετε σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ της ελληνικής αγοράς.

Γίνεται εξαγωγή στο εξωτερικό; Σε ποιες χώρες;
Εκτός από την εγχώρια αγορά, η Κρητών ARTος διαθέτει ισχυρή ανταγωνιστική παρουσία και σε αγορές του εξωτερικού. Η προσπάθεια εξαγωγών έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και οι προοπτικές φαίνονται σημαντικές. Οι κύριες αγορές για τα προϊόντα μας είναι η Κεντρική Ευρώπη, η Αμερική και η Μέση Ανατολή και αυτό γιατί υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από την πλευρά τους για καινοτόμα ελληνικά προϊόντα που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές σήμανσης και συσκευασίας και ανταποκρίνονται στον παραδοσιακό, υγιεινό τρόπο της μεσογειακής διατροφής.

Σημειώνεται ότι η Κρητών ARTος ιδρύθηκε το 2004 και με το πέρασμα των χρόνων έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών κρητικών προϊόντων αρτοποιίας και σνακ υψηλής ποιότητας, από 100% φυσικές πρώτες ύλες και με βάση την κρητική μεσογειακή διατροφή. Τα υγιεινά προϊόντα Κρητών ARTος με το πέρασμα του χρόνου έκαναν δυναμική παρουσία και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας πως η υψηλή ποιότητα επιβραβεύεται πάντα!