Προπαραμονές Χριστουγέννων κι έχουν ήδη ξεκινήσει οι ετοιμασίες για τα γιορτινά καλέσματα. Η παραδοσιακή, πλέον, γαλοπούλα είναι από τα πιάτα που ξεχωρίσουν στα τραπέζια των ημερών.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να αφήσουμε τα Χριστούγεννα να περάσουν χωρίς να σας δώσουμε τις συνταγές μας για τη πιο νόστιμη γαλοπούλα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας

Είχαμε, όμως, μια απορία. Ετοιμάζετε γαλοπούλα για τη γιορτή των Χριστουγέννων ή για να υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο;

Είχαμε και τη σχετική συζήτηση στο γραφείο και οι γνώμες διχάστηκαν.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ωστόσο είναι ξεκάθαρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών του Olivemagazine.gr ετοιμάζει την γιορτινή γαλοπούλα για το τραπέζι των Χριστουγέννων. Το ποσοστό άγγιξε το 82%!

Σας δίνουμε τις συνταγές για να βρείτε τη γαλοπούλα που σας αρέσει, να την φτιάξετε και να την σερβίρετε στο γιορτινό τραπέζι.

Μία γαλοπούλα, 5 διαφορετικές γεμίσεις

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια των ημερών καταλαμβάνει την κεντρική θέση στο τραπέζι μας και γίνεται νόστιμη με τις πιο δικές μας ελληνικές συνταγές.

Ψητή γαλοπούλα με γλάσο από πορτοκάλι και κόκκινο μύρτιλο

Η κλασική γαλοπούλα των Χριστουγέννων με γλάσο από πορτοκάλι και μύρτιλο της ταιριάζει πολύ. Ένα πιάτο με γεύσεις και αρώματα γιορτής που θα ενθουσιάσει τους αγαπημένους σας.

Ψητή γαλοπούλα με γλάσο και καρυκεύματα

Μια πολύ νόστιμη ψητή γαλοπούλα με γλάσο και καρυκεύματα που θα γεμίσει το σπίτι μας με τα πιο όμορφα αρώματα.

Καλές Γιορτές να έχουμε!

 

Δείτε επίσης:
Κουραμπιές ή Μελομακάρονο; Ποιο είναι το χριστουγεννιάτικο γλυκό που προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;

Λαχταριστές τάρτες: Ποιες είναι οι τάρτες που αγαπούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;

Κυδώνια: Πώς τα προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr; Σε αλμυρές ή σε γλυκές συνταγές;