Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Αλλαντικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Αβγό-Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ρύζι
Ροφήματα
Πουλερικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Γλυκά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Για το πάρτι
Για το παιδί
Ελληνική κουζίνα
Διεθνής κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Ethnic
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Σνακ
Είδος γεύματος
Στο Πι και Φι
Οικονομικές
Καθημερινό τραπέζι
Πρωινό – Brunch
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Light
Νηστίσιμα
Αλλαντικά
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Τηγάνι
Χωρίς μαγείρεμα
Κατσαρόλας
Σχάρας - BBQ
Είδος πιάτου
Ορεκτικά – Μεζέδες
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Κυρίως πιάτα
Επιδόρπια
Κύριο υλικό
Πίτες – Τάρτες
Αβγό - Τυρί
Κρεατικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πουλερικά
Λαχανικά
Αφιερώματα
εζα
Ομοσπονδία
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Quick Videos
Μοσχάρι
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Κιμάδες
Καθαρά Δευτέρα
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΣΝΑΚ
clock icon
20'

Τοστάδα με παστουρμά, μήλα και καμένη παλαιωμένη γραβιέρα

clock icon
45'

Μπρουσκέτα με μπουράτα, μαρμελάδα κρεμμυδιών, φρέσκα σύκα και προσούτο

clock icon
10'

Κεσαντίγιας με φιλέτο γαλοπούλας και μοτσαρέλα

clock icon
50'

Φλογέρες με ντομάτα, ελιές, μπέικον και φέτα

clock icon
25'

Μπρουσκέτες με γαλοπούλα και γραβιέρα

clock icon
4'

Biltong το αφρικάνικο

clock icon
0'

Jerky το αμερικάνικο

Το όνομά του προέρχεται από το Ch’arki, που στη γλώσσα των Ίνκας σημαίνει «αποξηραμένο κρέας», και υπήρξε το αγαπημένο έδεσμα των καουμπόηδων λόγω της εύκολης μεταφοράς του.

clock icon
15'

Μπρουσκέτες με αλλαντικά σε 2 εκδοχές

clock icon
25'

Hot dogs

clock icon
20'

Σάντουιτς με σαλάμι, γραβιέρα, πιπεριά Φλωρίνης και πάστα ελιάς

clock icon
40'

Καναπεδάκια για αποκριάτικο πάρτι σε δύο εκδοχές

clock icon
60'

Μπρουσκέτες με μαρμελάδα μπέικον και μαύρη σταφίδα

clock icon
25'

Μπρουσκέτες με βραστή γαλοπούλα και γραβιέρα Κρήτης

clock icon
40'

Τοστ με μαρμελάδα 4 Φρούτα

clock icon
25'

Σάντουιτς με τυρί, μπέικον κι αβγό

Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo