Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Αλλαντικά
Λαχανικά
Ζυμαρικά
Αβγό-Τυρί
Πουλερικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ρύζι
Ροφήματα
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Γλυκά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Για το παιδί
Για το πάρτι
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Διεθνής κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Στο Πι και Φι
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Οικονομικές
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Κυριακάτικο τραπέζι
Light
Με ό,τι περισσεύει
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Νηστίσιμα
Αλλαντικά
Είδος πιάτου
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Σαλάτες
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Συνοδευτικά
Σούπες
Επιδόρπια
Τρόπος μαγειρέματος
Τηγάνι
Χωρίς μαγείρεμα
Κατσαρόλας
Φούρνου
Σχάρας - BBQ
Κύριο υλικό
Αβγό - Τυρί
Ζυμαρικά
Λαχανικά
Πουλερικά
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πίτες – Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Εθνικές Κουζίνες
Γερμανία
Ιταλία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Αφιερώματα
εζα
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Quick Videos
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Κιμάδες
Καθαρά Δευτέρα
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ
clock icon
40'

Σπετζοφάι με κους κους Θράκης

clock icon
20'

Τοστάδα με παστουρμά, μήλα και καμένη παλαιωμένη γραβιέρα

clock icon
45'

Μπρουσκέτα με μπουράτα, μαρμελάδα κρεμμυδιών, φρέσκα σύκα και προσούτο

clock icon
20'

Νησιώτικη φρουτάλια με λουκάνικα

clock icon
10'

Κεσαντίγιας με φιλέτο γαλοπούλας και μοτσαρέλα

clock icon
25'

Μπρουσκέτες με γαλοπούλα και γραβιέρα

clock icon
35'

Βολιώτικο σπεντζοφάι

Ένας πανεύκολος λαχταριστός μεζές που κάλλιστα μπορεί να μπει στο τραπέζι μας και ως κυρίως πιάτο, ειδικά αν συνδυαστεί με φρέσκες τηγανητές πατάτες.

clock icon
30'

Ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης με κρεμμύδια και ελιές

clock icon
15'

Μπρουσκέτες με αλλαντικά σε 2 εκδοχές

clock icon
20'

Μπρουσκέτες με προσούτο και δαμάσκηνα

clock icon
25'

Hot dogs

clock icon
20'

Σάντουιτς με σαλάμι, γραβιέρα, πιπεριά Φλωρίνης και πάστα ελιάς

clock icon
40'

Καναπεδάκια για αποκριάτικο πάρτι σε δύο εκδοχές

clock icon
40'

Τηγανιά με λουκάνικα, πιπεριές και πατάτες

clock icon
40'

Λουκάνικα μοσχαρίσια με ψητά μανιτάρια πλευρώτους και πέστο μαϊντανού

Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo