Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Γλυκά
Σοκολάτα
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Ρύζι
Ροφήματα
Πουλερικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Για το παιδί
Για το πάρτι
Διεθνής κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Γλυκά
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Εποχικά γλυκά
Νηστίσιμα γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Σοκολάτα
Light-γλυκά
Διάφορα
Tάρτες
Τούρτες – Πάστες
Παγωτά – Σορμπέ
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Είδος γεύματος
Πρωινό – Brunch
Ειδική διατροφή
Χωρίς γλουτένη
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Σνακ
Οικονομικές
Light
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Καθημερινό τραπέζι
Quick Videos
Εθνικές Κουζίνες
Αργεντινή
Σκανδιναβία
Μεγάλη Βρετανία
Κύπρος
Ιταλία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αμερική
Ταϊλάνδη
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Αφιερώματα
Sunny Via
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
εζα
Γιώτης
Trata
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Είδος πιάτου
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Επιδόρπια
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Κυρίως πιάτα
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Κατσαρόλας
Χωρίς μαγείρεμα
Κύριο υλικό
Πίτες – Τάρτες
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πουλερικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Κιμάδες
Καθαρά Δευτέρα
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
filter icon
Φίλτρα
clock icon
60'

Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα

clock icon
35'

Γλυκές μπουκιές με μαρμελάδα και σοκολάτα

clock icon
1:35'

Μπισκότα πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο, δυόσμο και σοκολάτα

clock icon
30'

Cookies με βρώμη και μήλα

clock icon
1:45'

Καραμελωμένο pop corn

clock icon
1:10'

Κυκλαδίτικα σκαλτσούνια

clock icon
60'

Μπισκότα σφολιάτας αλμυρά και γλυκά

Αυτά τα μπισκότα τα λένε palmier. Στα γαλλικά θα πει φοίνικας. Γιατί; Γιατί θυμίζουν στην όψη φοίνικα. Στο προφίλ τουλάχιστον... Είναι πολύ νόστιμα και φτιάχνονται πανεύκολα. Γι’ αυτό θα τα δείξουμε σε δυο εκδοχές: Μια αλμυρή και μια γλυκιά.

clock icon
45'

Λαδοκούλουρα Κρανιδίου

clock icon
35'

Μπισκότα σαμπλέ μπρετόν με αμύγδαλα

clock icon
60'

Μπισκότα με δημητριακά ρυζιού, ταχίνι και μέλι

clock icon
30'

Εύκολα σοκολατάκια με άρωμα καφέ

clock icon
60'

Σταφιδοπαξιμαδάκια

clock icon
40'

Τρουφάκια σοκολάτα – σαμπάνια

clock icon
40'

Πορτοκάλι βουτηγμένο στη σοκολάτα

clock icon
20'

Cookies διπλής σοκολάτας με σταφίδες

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo