Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ζυμαρικά
Γλυκά
Ρύζι
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Λαχανικά
Κρέας
Πουλερικά
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Αλλαντικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Διεθνής κουζίνα
Για το παιδί
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Για το πάρτι
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Οικονομικές
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Για διαβητικούς
Στο Πι και Φι
Σνακ
Κυριακάτικο τραπέζι
Νηστίσιμα
Light
Με ό,τι περισσεύει
Πρωινό – Brunch
Είδος πιάτου
Κυρίως πιάτα
Ορεκτικά – Μεζέδες
Σούπες
Συνοδευτικά
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Βασικές συνταγές
Ζωμοί - Μαρινάδες
Επιδόρπια
Σαλάτες
Τρόπος μαγειρέματος
Κατσαρόλας
Φούρνου
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Κύριο υλικό
Ζυμαρικά
Λαχανικά
Ρύζι
Πίτες – Τάρτες
Κρεατικά
Πουλερικά
Ζύμες - Ψωμιά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Παγωτά – Σορμπέ
Κέικ – Τσουρέκια
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Διάφορα
Tάρτες
Light-γλυκά
Σοκολάτα
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Κιμάδες
Μοσχάρι
Αφιερώματα
Μπάρμπα Στάθης
Γιώτης
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Μαγειρεύουμε με
Αλλαντικά
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Κυνήγι
Καθαρά Δευτέρα
Αρνί - Κατσίκι
Quick Videos
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:30'

Κοχύλες γεμιστές με κοτόπουλο και σπανάκι

clock icon
45'

Γνήσια ιταλική πανακότα βανίλια

clock icon
40'

Ριζότο λεμονάτο με κολοκύθια

clock icon
30'

Εύκολη συνταγή για ατομικά τιραμισού

clock icon
50'

Πίτσα με λεπτή ζύμη, μοτσαρέλα και ντομάτα

clock icon
1:40'

Ζουκότο (Zuccotto): Το δίχρωμο sponge κέικ των Ιταλών

clock icon
1:30'

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια

Σε αυτή την συνταγή, η προσθήκη παρμεζάνας θα δώσει περισσότερη γεύση. Πρώτα τηγανίζουμε τους κεφτέδες και μετά μαγειρεύουμε τη σάλτσα στο ίδιο τηγάνι. Στο τέλος ποσάρουμε τους κεφτέδες στη σάλτσα. Αυτή η διαδικασία σημαίνει ότι όλη η γεύση του κρέατος θα μείνει στη σάλτσα.

clock icon
1:15'

Κέικ σοκολάτας με αμύγδαλα από το Ποζιτάνο της Ιταλίας

clock icon
55'

Πίτσα τηγανητή με ρόκα, μοτσαρέλα και παρμεζάνα

clock icon
1:30'

Ιταλικά νιόκι με βερονέζικη σάλτσα ντομάτας

clock icon
45'

Μπρουσκέτα με μπουράτα, μαρμελάδα κρεμμυδιών, φρέσκα σύκα και προσούτο

clock icon
45'

Ζυμαρικά Αραμπιάτα

clock icon
15'

Cacio e pepe rosso (Κάτσιο ε πέπε με ροζ πιπέρι)

clock icon
40'

Λιγκουίνι Αματριτσιάνα (Amatriciana) με κάππαρη

clock icon
1:20'

Πορκέτα (πανσέτα ρολό) με σος πορτοκαλιού και πατάτες

Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo