clock icon
2:10'

Εύκολο αγριογούρουνο με μανιτάρια και λευκό κρασί

Η συνταγή για αγριογούρουνο με μανιτάρια και λευκό κρασί, είναι εύκολη καθώς ακολουθεί 5 βήματα: (1) δυνατό τσιγάρισμα του κρέατος για να νοστιμίσει εξωτερικά, (2) ήπιο σοτάρισμα του μιρεπουά, δηλαδή των λαχανικών βάσης της σάλτσας και στη συνέχεια (3) σβήσιμο με λευκό κρασί. Μετά (4) προσθέτουμε ζωμό για να βράσει και να μαλακώσει το κρέας, στη συνέχεια (5) προσθέτουμε τα μανιτάρια και στο τέλος αν χρειαστεί δένουμε τη σάλτσα με ρεντουξιόν (μείωση υγρών) και βούτυρο. Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει με ελάφι, ζαρκάδι, κατσίκι ή και μοσχάρι.