clock icon
1:30'

Σάλτσα Bolognese

Μια εύκολη και σχετικά γρήγορη συνταγή για σάλτσα Μπολονέζ που έχει όλες τις διαδικασίες και υλικά που χρειάζονται για να είναι αυθεντική, χωρίς να χρειαστεί να αργομαγειρευτεί επί 4 ώρες -σε περίπτωση που θα γινόταν εάν προσθέταμε ζωμό κότας ή βοδινού στη διαδικασία. Το καλό με τη σάλτσα Μπολονέζ είναι ότι καταψύχεται καλά χωρίς να χάνει την γαστρονομική της αξία οπότε καλύτερα να κάνετε μεγάλες ποσότητες και να τη βρίσκετε έτοιμη όταν τη χρειάζεστε.