Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Γλυκά
Σοκολάτα
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Ρύζι
Ροφήματα
Πουλερικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Για το πάρτι
Ελληνική κουζίνα
Διεθνής κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το παιδί
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Επιδόρπια
Είδος πιάτου
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Γλυκά
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Σοκολάτα
Εποχικά γλυκά
Νηστίσιμα γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κέικ – Τσουρέκια
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Ισπανία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Καθαρά Δευτέρα
Είδος γεύματος
Στο Πι και Φι
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Light
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Οικονομικές
Νηστίσιμα
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Καθημερινό τραπέζι
Χοιρινό
Τρόπος μαγειρέματος
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Κατσαρόλας
Χωρίς μαγείρεμα
Φούρνου
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κύριο υλικό
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πουλερικά
Πίτες – Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κυνήγι
Κιμάδες
Γιώτης
Αφιερώματα
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
Quick Videos
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
clock icon
15'

Μους σοκολάτα με άρωμα εσπρέσο

clock icon
45'

Κρέμα λευκής σοκολάτας με μαρμελάδα φράουλα

clock icon
25'

Πανακότα µε γιαούρτι και ξινόγαλο

clock icon
15'

Μους με χαλβά του μπακάλη με κανέλα

clock icon
1:10'

Κρέμα καραμελέ με μαστίχα

clock icon
35'

Πανακότα με φέτα, αποξηραμένα σύκα και κρέμα βαλσαμικού

clock icon
40'

Κρέμα με καφέ και σοκολάτα

Ένα πλούσιο επιδόρπιο που σερβίρεται κατ'επιλογήν σε γυάλινα ποτήρια του φρέντο ή πορσελάνινα του cappuccino... Η σαντιγί από πάνω και το κακάο σε σκόνη είναι οι βελούδινες τελευταίες πινελιές που θα τελειοποιήσουν το τελικό αποτέλεσμα...

clock icon
25'

Ζελέ σοκολάτα -καρύδα με κόκκινα φρούτα

clock icon
20'

Παγωµένη πουτίγκα µε γιαούρτι, πετιµέζι και πράσινο νεραντζάκι

clock icon
30'

Δίχρωμο ζελέ με γιαούρτι, φρέσκα φρούτα και σάλτσα από βερίκοκα

clock icon
50'

Πανακότα σοκολάτα

clock icon
30'

Εύκολη μους σοκολάτας με 2 μόνο υλικά

clock icon
60'

Κρεμ μπρουλέ βανίλια

clock icon
15'

Μους ταχίνι-σοκολάτα

clock icon
25'

Πανακότα μαστίχα με γλυκό του κουταλιού βύσσινο

Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo