Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Γλυκά
Σοκολάτα
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Ρύζι
Ροφήματα
Πουλερικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Για το παιδί
Διεθνής κουζίνα
Για το πάρτι
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Γλυκά
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Σοκολάτα
Light-γλυκά
Εποχικά γλυκά
Νηστίσιμα γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Τούρτες – Πάστες
Λικέρ & Ροφήματα
Tάρτες
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Κέικ – Τσουρέκια
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Είδος πιάτου
Επιδόρπια
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Γαλλία
Ισπανία
Κωνσταντινούπολη
Ιράν
Γερμανία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ινδία
Ιαπωνία
Είδος γεύματος
Ειδική διατροφή
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Πρωινό – Brunch
Στο Πι και Φι
Light
Σνακ
Οικονομικές
Νηστίσιμα
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Καθημερινό τραπέζι
Αφιερώματα
Γιώτης
Del Monte
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Καθαρά Δευτέρα
Quick Videos
Χοιρινό
Τρόπος μαγειρέματος
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Κατσαρόλας
Χωρίς μαγείρεμα
Φούρνου
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κύριο υλικό
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πουλερικά
Πίτες – Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κυνήγι
Κιμάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
filter icon
Φίλτρα
clock icon
60'

Κρεμ μπρουλέ βανίλια

clock icon
30'

Σοκολατένια κρέμα φουντουκιού

clock icon
15'

Μους ταχίνι-σοκολάτα

clock icon
25'

Πανακότα μαστίχα με γλυκό του κουταλιού βύσσινο

clock icon
20'

Μους σοκολάτας με άρωμα καφέ, ρούμι και πορτοκάλι

clock icon
25'

Πανακότα γιαούρτι με τσάι περγαμόντο

clock icon
20'

Επιδόρπιο με κατίκι, μέλι, σύκα, καρύδια και ροζ πιπέρια

Το ροζ πιπέρι δεν είναι συγγενής του μαύρου, του κόκκινου και του πράσινου πιπεριού και βγαίνει από ένα είδος σκίνου γι' αυτό και η γεύση του έχει κάτι ρετσινάτο κι όχι καυτερό. Εδώ το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε ένα επιδόρπιο με βάση το κατίκι Δομοκού. Δείτε πώς...

clock icon
40'

Ζελέ με κρασί ροζέ και ρόδι

clock icon
45'

Μους αχλαδιού με μαύρο πιπέρι

clock icon
25'

Pots de creme με σοκολάτα

clock icon
60'

Κρέμα καραμελέ πικάντικη με μπούκοβο και κανέλα

clock icon
1:25'

Κρέμα καραμελέ

clock icon
30'

Πανακότα με γιαούρτι και ροδόνερο γαρνιρισμένη με φράουλες

clock icon
20'

Μουχαλεμπί με ροδόνερο

clock icon
15'

Πανακότα με γεύση espresso

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo