Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Κρέας
Λαχανικά
Κιμάδες
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ρύζι
Ροφήματα
Πουλερικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Γλυκά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Διεθνής κουζίνα
Για το παιδί
Για το πάρτι
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Γιώτης
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Κατσαρόλας
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Είδος γεύματος
Κυριακάτικο τραπέζι
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Οικονομικές
Καθημερινό τραπέζι
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Light
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Με ό,τι περισσεύει
Αφιερώματα
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Είδος πιάτου
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Επιδόρπια
Κύριο υλικό
Πίτες – Τάρτες
Κρεατικά
Λαχανικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πουλερικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Μοσχάρι
Κιμάδες
Αρνί - Κατσίκι
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Συνταγές
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Καθαρά Δευτέρα
Εθνικές Κουζίνες
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ιταλία
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αλλαντικά
Quick Videos
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΓΙΩΤΗΣ
  • ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
clock icon
2:0'

Χανιώτικο μπουρέκι

clock icon
5:50'

Μπούτι κατσίκι με πουρέ γλυκοπατάτας

clock icon
2:0'

Μοσχαράκι με ρόδι και πράσο

clock icon
0'

Κις με κολοκυθάκια και μυρωδικά

clock icon
1:50'

Μoυσακάς με μανιτάρια

clock icon
1:10'

Πίτα του βοσκού με αρνίσιο κιμά και πουρέ πατάτας

clock icon
1:30'

Μανιταρόπιτα

Τα μανιτάρια στις πίτες δίνουν τη γεμάτη γήινη γεύση τους. Συμπληρώνουμε τη γέμιση με λίγο κρεμμύδι και πλούσια Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ και έχουμε την απόλυτη πίτα που ταιριάζει και στα τραπέζια της γιορτής.

                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo