Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κρέας
Πουλερικά
Λαχανικά
Ρύζι
Ψάρια-Θαλασσινά
Κιμάδες
Ζυμαρικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Αβγό-Τυρί
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Ζύμες - Ψωμιά
Γλυκά
Αλλαντικά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Εποχικές συνταγές
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Διεθνής κουζίνα
Ethnic
Για το παιδί
Για το πάρτι
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Κατσαρόλας
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Είδος γεύματος
Κυριακάτικο τραπέζι
Καθημερινό τραπέζι
Οικονομικές
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για vegans
Για διαβητικούς
Χωρίς γλουτένη
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Light
Σνακ
Με ό,τι περισσεύει
Πρωινό – Brunch
Είδος πιάτου
Κυρίως πιάτα
Ορεκτικά – Μεζέδες
Σούπες
Συνοδευτικά
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Σαλάτες
Επιδόρπια
Κύριο υλικό
Κρεατικά
Λαχανικά
Πουλερικά
Ρύζι
Ψάρια-Θαλασσινά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ζύμες - Ψωμιά
Πίτες – Τάρτες
Αρνί - Κατσίκι
Μοσχάρι
Χοιρινό
Κιμάδες
Εθνικές Κουζίνες
Ρωσία
Ινδία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Γαλλία
Πορτογαλία
Κούβα
Ιταλία
Ισπανία
Ιράν
Γερμανία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Κύπρος
Κίνα
Ιαπωνία
Αφιερώματα
Ομοσπονδία
Νιτσιάκος
Γιώτης
εζα
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Κυνήγι
Πάσχα
Quick Videos
Καθαρά Δευτέρα
Συνταγές που μαγεύουν
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μαγειρεύουμε με
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αλλαντικά
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
clock icon
2:40'

Αρνάκι κατσαρόλας με ρεβίθια και κουσκούς

clock icon
3:10'

Κρεατόσουπα με ντομάτα και κοφτό μακαρόνι

clock icon
1:45'

Αρνάκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα για αρχάριους

clock icon
55'

Στρογγυλή κιμαδόπιτα με καμαμπέρ

clock icon
3:0'

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι με μανιτάρια και τραχανότο

clock icon
3:30'

Κρεατόσουπα με λαχανικά

clock icon
2:0'

Μοσχαράκι με ρόδι και πράσο

Τρυφερά κομμάτια μοσχαριού μαγειρεμένα μέσα σε μια γλυκόξινη σάλτσα από πράσο, γλυκό κρασί, χυμό και σιρόπι από ρόδι που θα αποκτήσει φανατικούς στα γιορτινά σας τραπεζώματα. Σερβίρουμε μαζί με Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ.

clock icon
2:5'

Ογκρατέν με λαχανικά και μπεσαμέλ

clock icon
2:10'

Κοτόπουλο κυνηγού (poulet sauté chasseur) με μανιτάρια και πουρέ πατάτας

clock icon
1:40'

Ρεβιθάδα με πράσα και μελωμένη πανσέτα

clock icon
2:10'

Μοσχαράκι ραγού με πατάτες

clock icon
2:0'

Χοιρινό με πατάτες γιαχνί

clock icon
1:25'

Πολύχρωμη τούρτα με κοτόπουλο, ανθότυρο, ντοματίνια και αγγουράκια

clock icon
3:20'

Ropa Vieja (μοσχαρίσιο κρέας με πιπεριές)

clock icon
1:50'

Κοκκινιστό μοσχαράκι με ρύζι

Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo