Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κρέας
Ζυμαρικά
Πουλερικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Λαχανικά
Κιμάδες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Αβγό-Τυρί
Αλλαντικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Ζύμες - Ψωμιά
Γλυκά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Διεθνής κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το παιδί
Ethnic
Για το πάρτι
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Είδος πιάτου
Κυρίως πιάτα
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Σούπες
Σαλάτες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Συνοδευτικά
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Κυριακάτικο τραπέζι
Οικονομικές
Ειδική διατροφή
Για vegans
Για χορτοφάγους
Χωρίς γλουτένη
Για διαβητικούς
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Light
Με ό,τι περισσεύει
Πρωινό – Brunch
Σνακ
Τρόπος μαγειρέματος
Κατσαρόλας
Φούρνου
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Κύριο υλικό
Ζυμαρικά
Πουλερικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Κρεατικά
Λαχανικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Αβγό - Τυρί
Πίτες – Τάρτες
Ζύμες - Ψωμιά
Χοιρινό
Κιμάδες
Αρνί - Κατσίκι
Μοσχάρι
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Κίνα
Ινδία
Μεξικό
Λίβανος
Ισπανία
Κύπρος
Πορτογαλία
Κωνσταντινούπολη
Ιαπωνία
Γερμανία
Αργεντινή
Περού
Σκανδιναβία
Ρωσία
Μεγάλη Βρετανία
Γαλλία
Ταϊλάνδη
Κούβα
Ιράν
Βραζιλία
Αμερική
Αφιερώματα
Νιτσιάκος
Ομοσπονδία
εζα
Γιώτης
Lurpak
Βλάχα
Safcol
Trata
Sunny Via
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Quick Videos
Κυνήγι
Αλλαντικά
Καθαρά Δευτέρα
Πάσχα
Μαγειρεύουμε με
Γλυκά
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Συνταγές που μαγεύουν
Συνταγές
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Γιώτης
filter icon
Φίλτρα
clock icon
30'

Καλαμάρι στο BBQ με τσίλι και σκόρδο

clock icon
30'

Ταλιατέλες κολοκυθιού, αλλιώς zoodles (από τα z-ucchini και n-oodles)

clock icon
3:50'

Γιουβέτσι με κριθαροκεφτέδες και κεφαλογραβιέρα

clock icon
35'

Πικάνια στη σχάρα με σος τσιμιτσούρι

clock icon
1:20'

Πικάντικο τουρλού πάνω σε κουσκούς

clock icon
45'

Ριζότο σαν γεμιστά: το αγαπημένο μας καλοκαιρινό πιλάφι

clock icon
45'

Πικάντικη ψητή πεσκανδρίτσα με αμπελοφάσουλα και ψητά αμπελόφυλλα

Η συνταγή σαν να βγήκε κατευθείαν από το ελληνικό καλοκαίρι και συνάντησε κλασικές αυθεντικές τεχνικές του Μεξικού.

clock icon
45'

Κοτόπουλο μπούτι με τραχανά και μαύρες ελιές

clock icon
1:50'

Μυζηθροκεφτέδες με γλιστρίδα και κεράσια

clock icon
1:40'

Χοιρινοί κεφτέδες με δροσερή σαλάτα μαϊντανού

clock icon
40'

Σαλάτα με noodles, τζίντζερ και κοτόπουλο

clock icon
40'

Ριγκατόνι με καπνιστό χοιρομέρι, φασολάκια τσαουλιά, λιαστή ντομάτα και δυόσμο

clock icon
40'

Φτιάχνουμε sugo scoglio (ιταλικά ζυμαρικά με θαλασσινά)

clock icon
2:0'

Τουρλού με λευκά φασόλια και καλοκαιρινά λαχανικά

clock icon
45'

Πέννες με φρέσκο μυλοκόπι, λεμόνι, ελαιόλαδο και τσίλι

Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo