Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κρέας
Ζυμαρικά
Πουλερικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Λαχανικά
Κιμάδες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Αβγό-Τυρί
Αλλαντικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Ζύμες - Ψωμιά
Γλυκά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Διεθνής κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το παιδί
Ethnic
Για το πάρτι
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Είδος πιάτου
Κυρίως πιάτα
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Σούπες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Σαλάτες
Συνοδευτικά
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Κυριακάτικο τραπέζι
Οικονομικές
Ειδική διατροφή
Για vegans
Για χορτοφάγους
Χωρίς γλουτένη
Για διαβητικούς
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Light
Με ό,τι περισσεύει
Πρωινό – Brunch
Σνακ
Τρόπος μαγειρέματος
Κατσαρόλας
Φούρνου
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Κύριο υλικό
Ζυμαρικά
Πουλερικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Κρεατικά
Λαχανικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Αβγό - Τυρί
Πίτες – Τάρτες
Ζύμες - Ψωμιά
Κιμάδες
Χοιρινό
Αρνί - Κατσίκι
Μοσχάρι
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Κίνα
Ινδία
Μεξικό
Λίβανος
Ισπανία
Κύπρος
Πορτογαλία
Κωνσταντινούπολη
Ιαπωνία
Γερμανία
Αργεντινή
Περού
Σκανδιναβία
Ρωσία
Μεγάλη Βρετανία
Γαλλία
Ταϊλάνδη
Κούβα
Ιράν
Βραζιλία
Αμερική
Αφιερώματα
Νιτσιάκος
Ομοσπονδία
εζα
Γιώτης
Lurpak
Βλάχα
Safcol
Trata
Sunny Via
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Quick Videos
Κυνήγι
Αλλαντικά
Καθαρά Δευτέρα
Πάσχα
Μαγειρεύουμε με
Γλυκά
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Συνταγές που μαγεύουν
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:30'

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια

clock icon
30'

Φακόρυζο με κιμά και μπαχαρικά

clock icon
50'

Κοκκινιστό κριθαράκι με ντοματίνια και σος μυρωδικών

clock icon
1:15'

Noodles με τηγανητό μοσχαράκι και τζίντζερ

clock icon
60'

Φακές αραντιστές: μια παραδοσιακή συνταγή της Αστυπάλαιας

clock icon
40'

Αρνίσια κεφτεδάκια με ρύζι στον φούρνο

clock icon
30'

Noodles με μοσχαρίσιο κιμά

Εδώ έχουμε μια μείξη της ασιατικής κουζίνας με τα σπιτικά «μακαρόνια με κιμά» σε μια έκδοση που γίνεται σε πολύ λιγότερο χρόνο.

clock icon
2:10'

Χοιρινό με σέλινο αυγολέμονο

clock icon
0'

Γιορτινό χοιρινό με εσπεριδοειδή και βερίκοκα

clock icon
3:0'

Χήνα γεμιστή με σιτάρι, καπνιστό μπέικον και κράνμπερι σε κονιάκ

clock icon
2:10'

Χοιρινό καρέ σε άλμη: η… απόλυτη γιορτινή συνταγή

clock icon
3:0'

Φτιάχνουμε βήμα βήμα στήθος γαλοπούλας σε ρολό

clock icon
3:0'

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι με μανιτάρια και τραχανότο

clock icon
2:30'

Μοσχαρίσια μάγουλα με κάστανα και καπνιστό μπέικον για το γιορτινό τραπέζι

clock icon
2:0'

Μοσχαράκι με ρόδι και πράσο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo