Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ψάρια-Θαλασσινά
Λαχανικά
Πουλερικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ζυμαρικά
Αβγό-Τυρί
Ρύζι
Κιμάδες
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Κρέας
Ζύμες - Ψωμιά
Γλυκά
Αλλαντικά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Διεθνής κουζίνα
Ethnic
Για το παιδί
Για το πάρτι
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Κυρίως πιάτα
Είδος πιάτου
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Light
Καθημερινό τραπέζι
Οικονομικές
Στο Πι και Φι
Ειδική διατροφή
Για vegans
Για χορτοφάγους
Χωρίς γλουτένη
Για διαβητικούς
Νηστίσιμα
Κυριακάτικο τραπέζι
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Με ό,τι περισσεύει
Κύριο υλικό
Ψάρια-Θαλασσινά
Λαχανικά
Ζυμαρικά
Πουλερικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Αβγό - Τυρί
Ρύζι
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Πίτες – Τάρτες
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Κατσαρόλας
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Αφιερώματα
Νιτσιάκος
εζα
Ομοσπονδία
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Quick Videos
Μαγειρεύουμε με
Κιμάδες
Εθνικές Κουζίνες
Πορτογαλία
Ιαπωνία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ιταλία
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Κυνήγι
Καθαρά Δευτέρα
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
clock icon
55'

Μανιτάρια γκιούλμπασι, με πέστο λιαστής ντομάτας και κεφαλοτύρι

clock icon
2:0'

Ρεβιθοσαλάτα με ψητά κολοκυθάκια

clock icon
3:30'

Κοτόπουλο με κάρι και ρεβίθια σιγομαγειρεμένα

clock icon
35'

Κόκκινη σούπα με ρύζι και λεμονόχορτο

clock icon
35'

Ψητός σολομός με γιαούρτι

clock icon
1:20'

Σαρδέλες πλακί με πατάτες

clock icon
35'

Λαβράκια με λαδολέμονο κάππαρης και λαχανικά σοτέ

Η επιτομή της ψαροφαγίας με ωραία ψημένα λαβράκια περιχυμένα με λαδολέμονο κάππαρης. Πιάτο που αξίζει πολλά Χρυσά Αστέρια Ανώτερης Γεύσης!

clock icon
40'

Τσιπούρες με κρίταμο και σκόρδο

clock icon
1:10'

Ψάρι γλώσσα με σπανάκι και αγκινάρες γεμιστές

clock icon
40'

Μπακαλιάρος μαριναρισμένος σε λεμόνι με φασολάκια σοτέ

clock icon
40'

Burger σολομού με σουσάμι

clock icon
45'

Πέστροφα στο χαρτί με αχνιστά σέσκουλα

clock icon
55'

Λωρίδες στήθους κοτόπουλου στο τηγάνι με λαχανικά και πλιγούρι

clock icon
1:15'

Κεμπάπ μανιταριών με κόκκινη σάλτσα στο φούρνο

clock icon
45'

Κινόα σαν ριζότο

Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo