Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Γλυκά
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ρύζι
Ροφήματα
Πουλερικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Για το παιδί
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Διεθνής κουζίνα
Για το πάρτι
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Γλυκά
Παγωτά – Σορμπέ
Τούρτες – Πάστες
Εποχικά γλυκά
Νηστίσιμα γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Light-γλυκά
Σοκολάτα
Διάφορα
Tάρτες
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Είδος πιάτου
Επιδόρπια
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Αφιερώματα
Γιώτης
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Βλάχα
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Quick Videos
Γιώτης
Χοιρινό
Τρόπος μαγειρέματος
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Κατσαρόλας
Χωρίς μαγείρεμα
Φούρνου
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κύριο υλικό
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πουλερικά
Πίτες – Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κυνήγι
Κιμάδες
Καθαρά Δευτέρα
Είδος γεύματος
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Light
Στο Πι και Φι
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Οικονομικές
Νηστίσιμα
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Καθημερινό τραπέζι
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
filter icon
Φίλτρα
clock icon
55'

Παγωτό μπόμπα με παρφέ κρέμα και φράουλα

clock icon
20'

Σορμπέ λεμονιού και ούζου

clock icon
30'

Σεμιφρέντο βανίλια με κομματάκια σοκολάτας και κουλουράκια

clock icon
60'

Παγωτό γιαούρτι με φιστίκια Αιγίνης σε καλαθάκια φύλλου με κεράσια

clock icon
45'

Προφιτερόλ με παγωτό

clock icon
20'

Παγωτό με γιαούρτι μέλι και καρύδια

clock icon
5:0'

Παγωτό Καϊμάκι

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, ζητάμε κάτι δροσερό. Πρώτο στις προτιμήσεις μας, το παγωτό σε πολλές λαχταριστές γεύσεις. Εδώ, για τους πιο παραδοσιακούς, θα φτιάξουμε ωραιότατο παγωτό καϊμάκι.

clock icon
2:0'

Παγωτό λεμόνι-μέντα

clock icon
3:0'

Frozen yogurt μέλι με αλμυρά καρύδια

clock icon
2:0'

Σορμπέ Φρούτων

clock icon
6:0'

Παγωτό παρφέ

clock icon
6:35'

Χαλβάς σεμιφρέντο με κεράσια

clock icon
60'

Σορμπέ πεπόνι με ροζ πιπέρι

clock icon
4:0'

Γρανίτα Φράουλα

clock icon
4:0'

Παρφέ γιαούρτι με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo