Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ψάρια-Θαλασσινά
Ζυμαρικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Λαχανικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Πουλερικά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Γλυκά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Διεθνής κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Ethnic
Για το παιδί
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το πάρτι
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Κύριο υλικό
Ψάρια-Θαλασσινά
Ζυμαρικά
Λαχανικά
Ρύζι
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Πίτες – Τάρτες
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Αβγό - Τυρί
Πουλερικά
Είδος πιάτου
Κυρίως πιάτα
Ορεκτικά – Μεζέδες
Σούπες
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Σαλάτες
Συνοδευτικά
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Νηστίσιμα
Στο Πι και Φι
Οικονομικές
Light
Κυριακάτικο τραπέζι
Σνακ
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Πρωινό – Brunch
Με ό,τι περισσεύει
Τρόπος μαγειρέματος
Κατσαρόλας
Φούρνου
Τηγάνι
Χωρίς μαγείρεμα
Σχάρας - BBQ
Εθνικές Κουζίνες
Μεξικό
Σκανδιναβία
Πορτογαλία
Ισπανία
Ινδία
Ταϊλάνδη
Περού
Κωνσταντινούπολη
Κίνα
Ιταλία
Ιαπωνία
Μεγάλη Βρετανία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ρωσία
Λίβανος
Κύπρος
Κούβα
Ιράν
Καθαρά Δευτέρα
Quick Videos
Αφιερώματα
εζα
Safcol
Ομοσπονδία
Trata
Sunny Via
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Συνταγές
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Κιμάδες
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
filter icon
Φίλτρα
clock icon
30'

Καλαμάρι στο BBQ με τσίλι και σκόρδο

clock icon
45'

Πικάντικη ψητή πεσκανδρίτσα με αμπελοφάσουλα και ψητά αμπελόφυλλα

clock icon
40'

Φτιάχνουμε sugo scoglio (ιταλικά ζυμαρικά με θαλασσινά)

clock icon
45'

Πέννες με φρέσκο μυλοκόπι, λεμόνι, ελαιόλαδο και τσίλι

clock icon
30'

Πικάντικες φακές με γαρίδες και πιπεριές

clock icon
35'

Μανέστρα με σκορπίνα, ντομάτα και φρέσκο βασιλικό

clock icon
30'

Λαβράκι με φρέσκα κρεμμυδάκια στον φούρνο

Το λαβράκι μεταμορφώνεται στο άψε σβήσε σε ένα τέλειο καλοκαιρινό πιάτο. Ταιριάζει καταπληκτικά με ούζο και τσίπουρο και χαλαρό γεύμα σε αυλές, βεράντες και μπαλκόνια. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ Cook-Shop.

clock icon
45'

Τσιπούρα BBQ

clock icon
1:40'

Ψητό χταπόδι αλλιώς: Με σάλτσα από μούσμουλα, πουρέ γλυκοκολοκύθας και κρίταμο

clock icon
25'

Η τηγανιά αλλιώς… Με φιλέτο τόνου και ελιές!

clock icon
45'

Τηγανιά τόνου με θυμαρίσιο μέλι, σερβιρισμένη με γουακαμόλε

clock icon
25'

Κεφτεδάκια μπακαλιάρου μπουρδέτο

clock icon
1:40'

Σουπιές με φασόλια μαυρομάτικα και μάραθο

clock icon
40'

Καλαμαράκια γιουβέτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

clock icon
60'

Γκρατέν με τόνο, γραβιέρα και γλυκοπατάτες

Περισσοτερες συνταγες
                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo