Panna cotta dessert with strawberry jelly on rustic wooden backg
clock icon
20'

Δίχρωμο ελαφρύ γλύκισμα με Panna Cotta και Φρουί Ζελέ

Υλικά

  • 1 συσκευασία Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • φυλλαράκια δυόσμου για το σερβίρισμα

Tips

  • Αν θέλετε, για ακόμη ποιο φραουλένια γεύση, μπορείτε πριν σερβίρετε να γαρνίρετε τα γλυκά σας και με το σιρόπι φράουλα που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία της Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ.

Ανάλαφρο και δροσερό γλύκισμα, με Panna Cotta και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, που κλείνει ιδανικά κάθε καλοκαιρινό γεύμα. Το καλύτερο; Φτιάχνεται με ελάχιστα υλικά και στο πι και φι!

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της, χρησιμοποιώντας τα 600ml γάλα.
Τη μοιράζετε σε ποτηράκια, να γεμίσουν μέχρι τη μέση και την αφήνετε να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί.
Στο μεταξύ ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και το αφήνετε εκτός ψυγείου να κρυώσει καλά, χωρίς όμως να πήξει.
Όταν η πανακότα έχει σταθεροποιηθεί καλά, μοιράζετε από πάνω το Φρουί Ζελέ, φροντίζοντας να μην ξεχειλίσουν τα ποτήρια.
Βάζετε τα ποτηράκια στο ψυγείο να πήξει καλά και το ζελέ. Γαρνίρετε κάθε ένα με δυόσμο και σερβίρετε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της, χρησιμοποιώντας τα 600ml γάλα.

Βήμα 2

Τη μοιράζετε σε ποτηράκια, να γεμίσουν μέχρι τη μέση και την αφήνετε να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί.

Βήμα 3

Στο μεταξύ ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και το αφήνετε εκτός ψυγείου να κρυώσει καλά, χωρίς όμως να πήξει.

Βήμα 4

Όταν η πανακότα έχει σταθεροποιηθεί καλά, μοιράζετε από πάνω το Φρουί Ζελέ, φροντίζοντας να μην ξεχειλίσουν τα ποτήρια.

Βήμα 5

Βάζετε τα ποτηράκια στο ψυγείο να πήξει καλά και το ζελέ. Γαρνίρετε κάθε ένα με δυόσμο και σερβίρετε.