kormos-pagoto
clock icon
20'

Κορμός παγωτό με βατόμουρα, σοκολάτα και σιρόπι

Υλικά

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 600ml γάλα
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κεσεδάκι βατόμουρα
  • 150γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης, καβουρντισμένα
  • Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ

Δεν φαντάζεστε πόσο εύκολα ετοιμάζεται αυτός ο κορμός παγωτού. Με Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και λίγα ακόμη υλικά έχετε ένα εντυπωσιακό, παγωμένο επιδόρπιο.

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του.
Ενσωματώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, περίπου τα μισά βατόμουρα και τα μισά φιστίκια.
Ντύνετε με μεμβράνη μια στενόμακρη φόρμα για κέικ. Αδειάζετε μέσα το μίγμα του παγωτού και το τοποθετείτε στην κατάψυξη να παγώσει.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε σε πιατέλα, αφαιρείτε την μεμβράνη διακοσμείτε τον κορμό με τα υπόλοιπα βατόμουρα, τα φιστίκια και μπόλικο Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.
Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του.

Βήμα 2

Ενσωματώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, περίπου τα μισά βατόμουρα και τα μισά φιστίκια.

Βήμα 3

Ντύνετε με μεμβράνη μια στενόμακρη φόρμα για κέικ. Αδειάζετε μέσα το μίγμα του παγωτού και το τοποθετείτε στην κατάψυξη να παγώσει.

Βήμα 4

Όταν θέλετε να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε σε πιατέλα, αφαιρείτε την μεμβράνη διακοσμείτε τον κορμό με τα υπόλοιπα βατόμουρα, τα φιστίκια και μπόλικο Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.

Βήμα 5

Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.