Jelly with berries in glass jar for christmas on dark background
clock icon
25'

Λευκή μους με κόκκινα φρούτα

Υλικά

  • 200γρ. Kουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ, σπασμένη σε κομματάκια
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
  • Κόκκινα φρούτα του δάσους
  • Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ

Επιλογή που θα σάς κρατήσει ελάχιστο χρόνο στην κουζίνα με άριστα αποτελέσματα αφού θα τη φτιάξετε με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Βάζετε τα κομματάκια της Kουβερτούρας Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ. Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει βράση.
Μόλις η κρέμα βράσει, την κατεβάζετε από τη φωτιά και περιχύνετε με αυτή την κουβερτούρα στο μπολ, ανακατεύοντας καλά για να ομογενοποιηθούν τα δυο υλικά.
Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε με το μίγμα της σοκολάτας, να ομογενοποιηθούν. Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια ή ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει η μους.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα και Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζετε τα κομματάκια της Kουβερτούρας Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ. Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει βράση.

Βήμα 2

Μόλις η κρέμα βράσει, την κατεβάζετε από τη φωτιά και περιχύνετε με αυτή την κουβερτούρα στο μπολ, ανακατεύοντας καλά για να ομογενοποιηθούν τα δυο υλικά.

Βήμα 3

Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε με το μίγμα της σοκολάτας, να ομογενοποιηθούν. Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια ή ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει η μους.

Βήμα 4

Όταν θέλετε να σερβίρετε, γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα και Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.