Εύκολα και γρήγορα σάντουιτς με κρουασάν βουτύρου για ένα πρωινό ή ένα σνακ στο πόδι. Και αυτά τα κρουασάν με την πραλίνα είναι εξάρτηση!
Ετοιμάζετε τα κρουασάν σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους και, αφού κρυώσουν λίγο, φτιάχνετε σάντουιτς γλυκά και αλμυρά.
Για τα γλυκά σάντουιτς: Κόβετε στη μέση και γεμίζετε τα κρουασάν με μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού και τριμμένο φουντούκι.
Για τα αλμυρά σάντουιτς: Κόβετε στη μέση και αλείφετε τα κρουασάν με λίγο τυρί κρέμα και στη συνέχεια τα γεμίζετε με φέτες αβοκάντο και
καπνιστό σολομό, που ραντίζετε προηγουμένως με χυμό λεμονιού και πασπαλίζετε με το ξύσμα του λεμονιού και άνηθο ψιλοκομμένο.
Φωτογραφίες-Food styling: Αντωνία Κατή
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε τα κρουασάν σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους και, αφού κρυώσουν λίγο, φτιάχνετε σάντουιτς γλυκά και αλμυρά.
Βήμα 2
Για τα γλυκά σάντουιτς: Κόβετε στη μέση και γεμίζετε τα κρουασάν με μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού και τριμμένο φουντούκι.
Βήμα 3
Για τα αλμυρά σάντουιτς: Κόβετε στη μέση και αλείφετε τα κρουασάν με λίγο τυρί κρέμα και στη συνέχεια τα γεμίζετε με φέτες αβοκάντο και
καπνιστό σολομό, που ραντίζετε προηγουμένως με χυμό λεμονιού και πασπαλίζετε με το ξύσμα του λεμονιού και άνηθο ψιλοκομμένο.
Βήμα 4
Φωτογραφίες-Food styling: Αντωνία Κατή