OliveMagazine

Άλειμμα με σολομό και καβούρι

Άλειμμα με σολομό και καβούρι

Μερίδες:για 1 βάζο
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 250γρ. τυρί κρέμα
  • 125γρ. σολομό καπνιστό, σε κομματάκια
  • 1 κονσέρβα καβούρι SAFCOL
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ξύσμα και χυμός από ένα λεμόνι
  • λίγο τσάιβ ψιλοκομμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βάζετε το σολομό μαζί με το χυμό, το ξύσμα λεμονιού, το τυρί κρέμα και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι στο μπλέντερ. Χτυπάτε να γίνει ομοιογενές μίγμα και το αδειάζετε σε μπολ.

Προσθέτετε την καβουρόψιχα καλά στραγγισμένη, το τσάιβ και ανακατεύετε. Δοκιμάζετε για επιπλέον αλατοπίπερο.

Μεταφέρετε το μίγμα σε γυάλινο σκεύος αποθήκευσης και το διατηρείτε στο ψυγείο.

Το σερβίρετε σαν άλειμμα μαζί με ψημένο ψωμί ή κράκερς.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr