OliveMagazine

Αέρινο trifle με άρωμα λάιμ

Αέρινο trifle με άρωμα λάιμ

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 50γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400ml γάλα
  • ξύσμα από 1 λάιμ
  • Για την επικάλυψη

  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
  • φέτες + ξύσμα lime
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Μοιράζετε το μίγμα σε μπολ σερβιρίσματος.

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε μέσα το ξύσμα λάιμ. Μοιράζετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής πάνω από τη βάση του μπισκότου.

Eτοιμάζετε και το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Γαρνίρετε τα trifles με Garni, διακοσμείτε με λεπτές φέτες από λάιμ και ξύσμα και διατηρείτε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο