OliveMagazine

Αέρινο trifle με γεύση τσηζκέικ στο ποτήρι

Αέρινο trifle με γεύση τσηζκέικ στο ποτήρι

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
  • 200ml καφές εσπρέσο κρύος
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500ml γάλα
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • λίγο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε μέσα το ξύσμα λεμονιού και αφήνετε την κρέμα στο ψυγείο.

Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και βουτάτε πολύ γρήγορα μέσα τα σαβαγιάρ, λίγα-λίγα και τα αφήνετε στην άκρη.

Κάνετε στρώσεις σε ποτηράκια, βάζοντας εναλλάξ μπισκότα σαβαγιάρ που κόβετε τόσο ώστε να χωράνε στα ποτήρια και με την έτοιμη κρέμα. Ανάλογα με το πόσο βαθιά είναι τα ποτηράκια που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να κάνετε μέχρι τρεις στρώσεις από μπισκότα και κρέμα, φροντίζοντας πάντα η τελευταία στρώση να είναι κρέμα.

Πριν σερβίρετε πασπαλίζετε αν θέλετε κάθε ποτήρι με λίγο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, από ψιλό κόσκινο.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr