OliveMagazine

Αβγά βραστά με τυρί κρέμα και σολομό καπνιστό

Αβγά βραστά με τυρί κρέμα και σολομό καπνιστό

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:10'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 8 Αβγά Βλαχάκη, βρασμένα
  • 8 κουτ. σούπας τυρί κρέμα
  • 1 κουτ. σούπας γουασάμπι
  • 100γρ. φιλέτο σολομού καπνιστού
  • αλάτι, πιπέρι λευκό
  • φυλλαράκια μαϊντανού για το σερβίρισμα
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κόβετε τα αβγά στη μέση και τα αραδιάζετε σε πιατέλα.

Μέσα σε ένα μπολ.ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το γουασάμπι ή περισσότερο αν επιθυμείτε και ανάλογο αλάτι και πιπέρι.

Μοιράζετε από μια κουταλιά τυρί κρέμα πάνω από κάθε κομμένο αβγό. Διακοσμείτε με κομματάκια σολομού, πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή ολόκληρα φυλλαράκια και σερβίρετε αμέσως.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο