OliveMagazine

Αβγά μάτια με ντομάτα

Αβγά μάτια με ντομάτα

Μερίδες:1
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 αβγά
  • 2 ντομάτες μικρές, ώριμες, τριμμένες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • βασιλικό
  • θυμάρι
  • τυρί τριμμένο
  • ½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλατοπίπερο, την ζάχαρη και τα αρωματικά στο τηγάνι. Τα αφήνετε 4-5 λεπτά να βράσουν και να “σφίξει” λίγο το μίγμα.

Σπάστε τα αβγά, καπακώσετε το τηγάνι και αφήστε τα σε σιγανή φωτιά 2-3 λεπτά.

Κατεβάζετε από την φωτιά και σερβίρετε με λίγο τριμμένο τυρί, βασιλικό και πιπέρι.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο