OliveMagazine

Αβγά πασχαλινά σερβιρισμένα με μαγιονέζα και ρώσικη σαλάτα

Αβγά πασχαλινά σερβιρισμένα με μαγιονέζα και ρώσικη σαλάτα

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:15'
Έτοιμο σε:30'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 6 αβγά βρασμένα και καθαρισμένα
  • 200γρ. μαγιονέζα
  • 1 πατάτα βρασμένη, σε κυβάκια
  • 1 καρότο, σε μικρά κομματάκια
  • 5 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
  • 1 κουτ. σούπας κάππαρη
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Παίρνετε τα καθαρισμένα πασχαλινά σφιχτά αβγά και τα κόβετε κατά μήκος στη μέση και μετά στα τέσσερα.

Σε ένα μπολ ρίχνετε τα κυβάκια της πατάτας, τα κομματάκια του καρότου, τα αγγουράκια τουρσί και την κάππαρη. Ρίχνετε δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε την υπόλοιπη μαγιονέζα και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Μεταφέρετε τη ρώσικη σαλάτα σε μπολ.

Παίρνετε μια πιατέλα και τοποθετείτε στο κέντρο το μπολ με τη ρώσικη σαλάτα που φτιάξετε. Ακουμπάτε τριγύρω τα κομμένα αβγά, τα αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο