OliveMagazine

Αβγοσαλάτα

Αβγοσαλάτα

Μερίδες:5
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 10 αβγά, βρασμένα (σφιχτά)
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα Dijon
  • 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • λίγη πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Κόβετε τα αβγά σε τετραγωνάκια (σε ό,τι μέγεθος σας αρέσει).

Κόβετε την πιπεριά σε τετραγωνάκια.

Ρίχνετε τα αβγά και την πιπεριά σε ένα μπολ.

Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύετε τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα.

Ρίχνετε το μίγμα στο μπολ με τα αβγά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ανακατεύετε απαλά.

Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη σερβίρετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr