OliveMagazine

Αβγό τηγανητό με κρέμα φέτας

Αβγό τηγανητό με κρέμα φέτας

Μερίδες:1
Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:7'
Έτοιμο σε:13'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 200γρ. φέτα
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • 2 αβγά
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα μπολ βάζετε τη φέτα και τη λιώνετε με ένα πιρούνι. Ρίχνετε μέσα την κρέμα γάλακτος ή το γάλα, ανακατεύετε το μίγμα καλά και το αδειάζετε μέσα σε ένα τηγανάκι μεσαίου μεγέθους.

Ζεσταίνετε το μίγμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί η φέτα μέσα στην κρέμα.

Σπάτε τα δύο αβγά μέσα στο τηγανάκι και συνεχίζετε το μαγείρεμα περιχύνοντάς τα με την κρέμα φέτας. Μαγειρεύετε για 5-7 λεπτά περίπου και, στο τέλος, ανάλογα τα γούστα σας, βάζετε μπόλικο πιπέρι και, αν θέλετε, και λίγο αλάτι.

Σερβίρετε στο τραπέζι μέσα στο σαγανάκι συνοδεύοντας με δυο φέτες φρυγανισμένο ψωμί.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr